Contactgegevens: +32 (0)2 262 35 37 | info@re-bag.be

Over ons

Re-bag® is in 1999 opgericht in Kopenhagen.

Vandaag heeft de onderneming vertegenwoordigers en dochtermaatschappijen in meerdere landen, waar draagtassen, dozen en andere producten worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd voor toonaangevende merken in uiteenlopende bedrijfstakken over de hele wereld.

Bij Re-bag® delen we de groeiende bezorgdheid van onze klanten voor het milieu. We geloven dat Re-bag® de verantwoordelijkheid heeft om milieuvriendelijke producten aan te bieden.

Creativiteit

Onze creativiteit bij het ontwikkelen van nieuwe producten, ontwerpen, stijlen, concepten en materialen is de sleutel van ons succes. ‘We doen waar we goed in zijn.’

De waarden van Re-bag

Re-bag® vindt het belangrijk dat de productieomstandigheden worden gecontroleerd en beveiligd.

Dankzij onze deelname aan BSCI (Business Social Compliance Initiative) en onze productie-ervaring in het Verre Oosten sinds meer dan 20 jaar, zijn we in staat designverpakkingen aan te bieden die innovatie, kwaliteit, CSR en concurrerende prijzen in zich verenigen, om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen.

Onze klanten

We hebben klanten over de hele wereld. Re-bag® is vertegenwoordigd in Denemarken, Italië, België, Spanje, Frankrijk en Hongkong. 

‘Werk mee met ons – samen kunnen we het verschil maken’