Contactgegevens: +32 (0)2 262 35 37 | info@re-bag.be

Dozen

Re-bag ontwerpt zowel innovatieve designs als duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen voor juwelen, chocolade, kleding en zo veel meer. We gebruiken hiervoor enkel de meest kwalitatieve materialen. Verder geven we ook raad over welke materialen juist geschikt zijn en de afwerking van het ontwerp. We bieden onze expertise aan voor de productie en het ontwerp, een totaalpakket.

Of het nu gaat over verpakking voor chocolade, juwelen, brillendozen, dozen voor cosmetica, kleding, parfum of gepersonaliseerde webshopdozen, u kunt ons voor al deze items vrijblijvend contacteren. En aangezien we verschillende promotionele items kunnen leveren, kunnen we ook een totaalconcept voor uw merk creëren.

Ontwerpen is een passie, maar we zijn ook gepassioneerd door het gebruik van de juiste materialen in de juiste kwaliteit, met het milieu in ons achterhoofd.  We focussen ons daarom op duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals woven PP en natuurlijke of gerecycleerde materialen, die werden geproduceerd onder correcte en verantwoorde omstandigheden, zoals bijvoorbeeld Fairtrade katoen. Om meer te weten te komen over Fairtrade, kijk hier.

We werken ook samen met de organisatie Climate Care en streven er naar om de CO2 uitstoot te verminderen alsook de impact die onze producten hierop hebben.

Als u kiest voor milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen bij Re-bag, kunt u kiezen om u te registeren voor het Climate Care project, mits kleine extra bijdrage. U ontvangt dan een certificaat dat u kan gebruiken in uw communicatie over uw producten of merk.

Maak van CSR, Climate Care en Fairtrade een vaste waarde bij het ontwerp van uw merk, door samen te werken met Re-bag voor uw creatieve ontwerpen en verpakkingen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, wij kijken alvast uit naar uw aanvraag!