Contactgegevens: +32 (0)2 262 35 37 | info@re-bag.be

Concepten

Combineer verschillende producten en ontwerpen om tot een volledig concept te komen. Op basis van de producten van de klant ontwerpt en produceert Re-bag® een volledig gamma aan verpakkingen die aan de behoeften van de klant beantwoorden en die de zichtbaarheid van zijn merk vergroten.

Wij werken met de visuele identiteit en bedrijfshuisstijl als de primaire aanspreekpunt voor onze rol in de ontwikkeling en productie van verpakkingsproducten, de verpakking en de promotionele producten met logo en bedrukking.


Met Re-bag werken wij als een creatief ontwerpbureau dat heeft een grote deskundigheid inzake productie en materialen. Deze focus op productie en materialen zijn onlosmakelijk met elkaar verweven met design en waarden. Onze benadering van ontwerp en visuele identiteit zal hen informeren over het concept als een geheel.


Er is altijd de mogelijkheid om contact met ons op, neem contact op met ons, vraag voor ontwerpvoorstellen en met ons aanbod komen over hoe we samenwerken kunnen om uw concept met ontwerp van de verpakking te ontwikkelen. Wij hebben veel ervaring op, en met een heleboel creatieve inbreng kunnen komen.


Als het gaat om het werken met de ontwikkeling van uw verpakkingsconcept, is onze benadering van grafisch ontwerp, bovenal berusten in uw visuele Profiel van merken. Ons overleg met klanten is dus altijd georiënteerde case-by-case aan de unieke behoeften van elke klant; en op hetzelfde moment, is er vaak een bron van inspiratie te halen met vet concepten die compatibel met de stijl van de afzonderlijke merken zijn.